Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου καθώς και στη μεγάλη βεράντα με την όμορφη θέα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό και το δείπνο σας. Η κύρια Ντάση επιμελείται προσωπικά την παρασκευή των γευμάτων, ενώ χάρη στην μεγάλη προσωπική συλλογή της από παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα γαστρονομικό ταξίδι από τις γεύσεις της Θράκης ως αυτές της Κρήτης. Έμφαση δίνεται επίσης και στην ποιότητα των τροφίμων. Για τον λόγο αυτό τα τελευταία χρόνια ο κύριος Ντάσης καλλιεργεί φρέσκα λαχανικά σε μικρούς βιολογικούς κήπους ενώ το λάδι, οι ελιές και τα εσπεριδοειδή προέρχονται από τους παλιούς ελαιώνες & τα περιβόλια με τις πορτοκαλιές της οικογένειας.